Welkom op onze zendingspagina.

Wij hebben zendingswerkers naar verschillende werelddelen uitgestuurd om het goede Nieuws te verkondigen. Als zendende gemeente zien wij het als onze verantwoordelijkheid om onze zendingswerkers te ondersteunen, zowel met ons gebed als met financiƫn.

Hieronder vindt u een aantal van onze zendingswerkers en projecten die wij ondersteunen.

Connie Kutsch Lojenga

Image

Wycliffe Bijbelvertalers – Afrika

Connie is betrokken bij Bijbelvertaalwerk in allerlei landen in Afrika als internationaal consulente in taalkunde. Ze begeleidt moedertaalsprekers van Afrikaanse talen bij het maken van een alfabet voor hun nog ongeschreven talen. Ze geeft advies bij het ontdekken van de grammatica, en assisteert bij het maken van leesboekjes. Dit alles zijn noodzakelijke voorbereidingen voor het eigenlijke Bijbelvertaalwerk.
Contact

Petra
Nemansky

Image

CLC Engeland – Afrika

Is voor een langere tijd in Afrika. Bid voor nieuwe contacten die moeten worden gemaakt om het lectuur-werk uit te breiden om optimaal van het potentieel gebruik te maken om meer mensen met het evangelie te bereiken.
Contact

Gloria Lie Kwie Sjoe

Image

Stichting Weid mijn Lammeren – Suriname

Men streeft ernaar om het welzijn en de geestelijke vorming van kinderen op bijbels verantwoorde wijze te bevorderen. Men zet zich in voor kinderwerkerstrainingen, jongerenkampen, evangelisatie, voorlichting, lektuurverspreiding en hulpverlening aan kinderen.
Contact

Rafiek en Inge Amirkhan

Image

Suriname

Zij hebben van God een roeping gekregen om de gemeente Lob Makandra in verschillende werkzaamheden te ondersteunen. Dit betreft evangelisatie, discipelschaptraining en pastoraal werk.
Contact
Helen Tijsterman – MongoliĆ«
Image
 
Liaquat en Henny Qaiser – Pakistan
Image